Goudsmid stage

slider-ontwerpen2

Word stagiaire bij Mio sieraden
Wij leren jou het vak!

slider-myrna-jeroen

Goudsmeden is onze passie

Goudsmeden stage

Volg je de opleiding goudsmeden en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stageplaats? Dan ben je bij Mio sieraden aan het juiste adres. In ons kleine atelier in de gezellige Haarlemmerstraat in Amsterdam zijn wij regelmatig op zoek naar stagiaires die hun goudsmeden stage moeten gaan volbrengen. Wij bieden plaats aan een goudsmid van de voltijd opleiding, regulier en versneld. Doe je de deeltijd opleiding? Dan bestrijkt de stageperiode minimaal 60 dagen. Myrna & Jeroen zijn de praktijkopleiders bij Mio sieraden. Een erkend leerbedrijf. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij straks als meestergoudsmid onze winkel verlaat.

Een leerzame periode goudsmeden stage

Ons werk bestaat uit het ontwerpen en maken van nieuwe sieraden voor de collectie. Werk in opdracht en het maken van trouwringen komt ook veel voor. Reparaties aan sieraden komen voldoende aan bod om hiermee een proeve van bekwaamheid met succes af te ronden. Al deze werkzaamheden worden aan onze stagiaires goudsmeden aangeboden. Het streven is altijd om in een informele sfeer met intensieve begeleiding de basis van het vak te leren. Onze voorkeur gaat uit naar stagiaires die meer verdieping zoeken en een brede interesse in het vak hebben.

Profiel stagiair goudsmeden

De stagiair goudsmid die wij zoeken is:

  • Leergierig
  • Zelfstandig
  • Geduldig
  • Representatief

Wij bieden jou:

  • Een eerlijke vergoeding (€ 200,- mnd)
  • Werken in een informele sfeer
  • De mogelijkheid om de Proeven van Bekwaamheid af te leggen
  • Persoonlijke begeleiding

Vele hebben hun stage goudsmeden bij Mio afgerond

De meesten van hen zitten nog steeds in het vak. Een aantal zijn zelfs al voor zichzelf begonnen. Bekijk eens hun websites:

Janna Geesink

Jody de Vries

Dheeradj van der Geest

Yvonne Stam

Wil jij bij ons als goudsmid stage komen lopen? Dan ontvangen we graag je motivatie en CV bij voorkeur per e-mail.

© Copyright - Mio sieraden
Mio sieraden