Vacature Goudsmid

slider-ontwerpen2

Mio sieraden zoekt een goudsmid
Een mooie plek om te werken.

slider-myrna-jeroen

Is goudsmeden jouw passie?

Vacature: Goudsmid – verkoper m/v 1 dag per week

Goudsmid-verkoper m/v

Mio sieraden is al 15 jaar gevestigd in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Het maken en verkopen van moderne eigentijdse sieraden is onze belangrijkste bezigheid. Per direct zijn wij op zoek naar een talentvolle goudsmid met verkoopervaring. Om te beginnen één dag in de week, de zaterdag.

In de kleine winkel waar verkoopruimte en werkplaats één zijn, wordt gewerkt in informele sfeer. Je mag verwachten dat je verantwoordelijk bent voor het maken van nieuwe sieraden, zowel opdrachten als voorraad voor onze eigen collectie. Ook reparaties komen aan bod. Omdat we met een klein team werken zal je ook verkoopgesprekken voeren. In het huidige tijdbeeld zijn zaterdagen wisselend druk. Je werkdag zou er daardoor elke keer ander kunnen uitzien. Het salaris is marktconform aan de hand van CAO en je werkervaring.

Wat voor goudsmid zoeken wij?

Wij zoeken een goudsmid met voldoende ervaring om zelfstandig te kunnen werken. Kwaliteit van het werk en vakkennis zijn belangrijk. Interesse en behoefte aan ontwikkeling op je vakgebied zien wij graag. Om de verkoopgesprekken succesvol te laten lopen verwachten wij een representatief persoon met een prettig voorkomen. Je laat interesse zien in je klanten en bent sociaal vaardig. Veel van onze klanten zijn toeristen of expats. Beheersing van Engels is daarom een must.

Profiel goudsmid verkoper

De persoon die wij zoeken:

  • Levert kwaliteit
  • Is zelfstandig
  • Heeft passie voor het vak
  • Is representatief en sociaal vaardig

Wij bieden jou:

  • Een marktconform salaris
  • Werken in een informele sfeer
  • Uitbreiding van verantwoordelijkheden in de toekomst

Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV, motivatie en pasfoto naar info@miosieraden.nl. Bij vragen kun je een email sturen of tijdens openingstijden bellen met Jeroen Pasteuning of Myrna Floor. Tel: 020-6241517.
De vacature sluit op 30-11-2017

© Copyright - Mio sieraden
Mio sieraden