bedrijven

Mio sieraden

Persoonlijke relatiegeschenken

Je dierbare personeelslid die een jubileum heeft. De medewerker waarvan je helaas afscheid moet nemen. Of de drukke kerstperiode in aantocht. Stuk voor stuk gelegenheden om je waardering uit te spreken met een mooi cadeau of relatiegeschenk. Heb je er wel eens aan gedacht om dat door een goudsmid te laten verzorgen? Geen ander kan het zo persoonlijk maken.

Altijd uniek

Of het nu om één kostbaar sieraad gaat. Of een grote serie mooie geschenken met een vastgesteld budget. We denken we graag na over een uniek relatiegeschenk. Door ons ambacht en vakkennis kunnen wij het perfecte relatiegeschenk maken dat past bij jouw huisstijl. Denk aan goud, zilver en edelstenen. Met technisch vernuft zoals een laser graveermachine maken we het extra persoonlijk. Je logo laten graveren, of een persoonlijke boodschap, het kan allemaal.

Vrijblijvend advies

De ervaren goudsmeden Myrna Floor en Jeroen Pasteuning maken al sinds 2002 sieraden in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. In de loop der tijd hebben we niet alleen technische kennis opgedaan. We hebben ook leren luisteren naar onze klanten. Daarom nemen de tijd om je wensen te bespreken. Je bent van harte welkom in onze winkel. Komt een bezoek niet gelegen? Zorg dat de koffie klaarstaat en wij komen graag naar jou toe.

Een kleine greep uit de talloze mogelijkheden.