trouwringen

Groot assortiment trouwringen

Bij ons vind je voor een van de mooiste dagen vast en zeker de mooiste trouwringen. Want bij Mio kun je terecht voor vele soorten ringen. Ook bijzondere handgemaakte ringen uit ons eigen atelier. En heb je zelf een idee? Ook dat kunnen we uitvoeren. In elke kleur goud, zilver, platina of titanium. Met diamant of andere edelstenen. Voor een groot of klein budget. Eén ding staat vast: bij Mio zijn de trouwringen altijd bijzonder.

Trouwsieraden

Mio heeft ook stijlvolle verlovingsringen en vriendschapsringen En zoek je voor bij je trouwjurk of pak bijpassende sieraden? Mio heeft bijzondere bruidssieraden en manchetknopen.

Persoonlijke aandacht

Wij geven jullie graag alle aandacht. En, heel belangrijk, je praat niet met een verkoper, maar met de goudsmeden die de ringen voor jullie maken. Dus met vakmensen. Die precies weten wat er allemaal mogelijk is. Vanzelfsprekend kun je altijd de winkel binnenstappen. Wil je echter zeker zijn dat wij tijd vrij voor je hebben,bel ons dan voor het maken van een afspraak. Of vul het formulier in. Wil je alvast een deel van onze collectie zien?

Miotrouwringen.nl

Omdat trouwringen een belangrijk deel van onze collectie uitmaken hebben wij een speciale website waar je nog veel meer informatie over onze trouwringen kunt vinden. www.miotrouwringen.nl

  • Dit is slechts een klein deel van onze uitgebreide collectie

  • Klassieke ringen in alle soorten en maten

  • Deze “Sterrenhemel” trouwringen kost ca € 1495,- per paar

trouwringen advies