Trouwringen

slide trouwringen

Bijzondere ringen voor een
bijzondere gebeurtenis

trouwringen slide 4

slider-myrna-jeroen

Goudsmeden is onze passie

Groot assortiment trouwringen

Bij ons vind je voor een van de mooiste dagen vast en zeker de mooiste trouwringen. Want bij Mio kun je terecht voor vele soorten ringen. Ook bijzondere handgemaakte ringen uit ons eigen atelier. En heb je zelf een idee? Ook dat kunnen we uitvoeren. In elke kleur goud, zilver, platina of titanium. Met diamant of andere edelstenen. Voor een groot of klein budget. Eén ding staat vast: bij Mio zijn de trouwringen altijd bijzonder.

Persoonlijke aandacht

Wij geven jullie graag alle aandacht. En, heel belangrijk, je praat niet met een verkoper, maar met de goudsmeden die de ringen voor jullie maken. Dus met vakmensen. Die precies weten wat er allemaal mogelijk is. Vanzelfsprekend kun je altijd de winkel binnenstappen. Wil je echter zeker zijn dat wij tijd vrij voor je hebben, bel ons dan voor het maken van een afspraak. Of vul het formulier in.

Miotrouwringen.nl

Omdat trouwringen een belangrijk deel van onze collectie uitmaken hebben wij een speciale website waar je nog veel meer informatie over onze trouwringen kunt vinden. www.miotrouwringen.nl

trouwringen advies

© Copyright - Mio sieraden
Mio sieraden