Sieraden reparaties

Mio sieraden

Sieraden reparaties Amsterdam

Voor reparaties aan je sieraden ben je bij Mio in Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om reparaties aan je sieraden vakkundig uit te voeren. Gouden kettinkje, bijzonder erfstuk of welk sieraad dan ook, bij ons zijn ze in goede handen. Onze goudsmeden zijn vakkundig en betrouwbaar. Eenvoudige reparaties kunnen wij snel uitvoeren, binnen een week. Complexe herstelwerkzaamheden nemen meer tijd in beslag. Ben je op zoek naar een goudsmid die in Amsterdam je reparaties aan je sieraad kan verzorgen? Kom dan naar Mio.

Sieraad repareren

Zeker over je sieraden reparaties

Wij kunnen ons voorstellen dat je wenst dat wij je sieraden reparaties zo zorgvuldig mogelijk uitvoeren. Als geen ander weten wij dat sieraden een belangrijke emotionele waarde kunnen hebben. Bij reparaties worden de sieraden daarom altijd in de winkel in Amsterdam in een kluis bewaard. Bovendien zijn al je sieraden bij ons in bewaring in de winkel in Amsterdam verzekerd tegen diefstal.

Helderheid

Bij Mio in Amsterdam vertellen wij vooraf wat de sieraden reparaties gaan kosten. Je kunt dan ook gerust langskomen om vrijblijvend een prijsopgave te krijgen voor een reparatie aan je sieraden Heb je vragen over een eventuele reparatie aan je sieraad? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Meer informatie over sieraden reparaties of interesse?