Oud goud omsmelten

Mio sieraden

Oud goud omsmelten

Ben je in het bezit van een sieraad met emotionele waarde maar het wordt niet gedragen omdat het eigenlijk niet je smaak is. Of je hebt een trouwring van een overleden dierbare die je graag zou willen laten vermaken. Overweeg dan eens om je kostbaarheden om te laten smelten en er iets nieuws van te laten maken. Bij Mio sieraden in Amsterdam doen we dit graag. In ons atelier in de gezellige Amsterdamse Haarlemmerstraat zijn we in staat om van jouw oude sieraad weer iets persoonlijks te maken.

Oud goud omsmelten

Speciale aandacht

Oud goud omsmelten of een sieraad vermaken vraagt om aandacht en begeleiding. Het uitgangspunt kan een specifiek sieraad zijn dat je in gedachte hebt. Natuurlijk kun je ook kijken welke mogelijkheden er zijn met het bestaande sieraad. Wij luisteren in ieder geval naar je wensen. Of je iets klassiek wenst of juist modern. En zelfs symboliek of een thema wilt verwerken. We houden er rekening mee. Helaas is niet elk metaal geschikt om te smelten.

Vrijblijvend advies

De goudsmeden bij Mio, Myrna Floor en Jeroen Pasteuning hebben al sinds 2002 ervaring in het vermaken van sieraden. Oud goud omsmelten komt regelmatig voor. Wil je binnenkort een sieraad laten vermaken? Dan nemen we graag de tijd om vrijblijvend je idee├źn te bespreken. Je kunt hiervoor binnenstappen. Wil je zeker zijn van de volle aandacht? Maak dan eerst een afspraak.

Wil je een sieraad laten vermaken? Oude trouwringen zijn zeer geschikt om te smelten.