Horloge reparaties

Mio sieraden

Horloge reparaties Amsterdam

De tijd dat je een horloge kreeg bij het verlaten van school en daar de rest van je leven mee deed, is al lang verleden tijd. Horloges zijn meer en meer een mode-accessoire geworden. Veel mensen hebben dan ook meerdere horloges. Maar je zult zien dat uitgerekend het horloge waar je zo aan gehecht bent het laat afweten. Geen nood. Bij Mio in Amsterdam ben je aan het juiste adres voor je horloge reparatie. Aan alle merken worden reparaties vakkundig en betrouwbaar uitgevoerd. Eenvoudige reparaties kunnen we snel uitvoeren. Gaat het om wat ingewikkelder reparaties dan vragen we iets meer tijd.

Horloge batterij plaatsen

Zekerheid over je horloge reparatie

Net als sieraden hebben ook horloges vaak een emotionele waarde. Daarom wordt elke reparatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd. En belangrijk om te weten is het dat jouw horloge, ongeacht of het een simpel uurwerkje of een peperduur merkhorloge is, bij ons in de winkel veilig wordt opgeborgen in de kluis. En bij eventuele diefstal verzekerd is.

Duidelijk

Niets is zo vervelend om achteraf met hoge reparatiekosten geconfronteerd te worden. Daarom vertellen we je bij Mio wat de reparatie ongeveer gaat kosten. Bij Mio houden we van duidelijkheid. Je kunt ook altijd langskomen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Meer informatie over horloge reparaties of interesse?