Assieraad of rouwsieraad

Mio sieraden

Een assieraad of rouwsieraad laten maken

Wanneer een dierbare is overleden kan het fijn zijn om iets tastbaars bij je te dragen van diegene. Denk aan een een haarlok of een klein beetje as van de crematie. Tegenwoordig is er een groot aanbod van herinneringssieraden. Veel van deze sieraden zijn vanuit de functie ontworpen. Hierdoor is de vormgeving vaak voorspelbaar. Wij kunnen ons voorstellen dat je voor deze speciale gelegenheid nét iets meer persoonlijks zoekt. Wat is er dan mooier om een assieraad of rouwsieraad speciaal door een goudsmid te laten maken.

Altijd persoonlijk

Het verwerken van as of haar in sieraden kan op vele manieren. Zo wordt het meestal in een holle ruimte geplaatst. Maar het kan ook zichtbaar geplaatst worden. Bijvoorbeeld onder een transparante edelsteen. Het is maar net waar je je prettig bij voelt. Wij denken graag met je mee om tot een sieraad te komen dat je graag zal dragen. Dit kan in een stijl die bij jou past. Natuurlijk bekijken we ook graag je eigen ontwerp. We werken met verschillende edelmetalen zoals zilver en diverse kleuren goud. Ook hebben we altijd een mooie collectie edelstenen in huis. Vanzelfsprekend houden we rekening met je budget.

Kostenloos advies

De goudsmeden bij Mio, Myrna Floor en Jeroen Pasteuning hebben al sinds 2002 ervaring in het maken van handgemaakte assieraden en rouwsieraden. De werkplaats bevindt zich achter in de winkel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Wil je binnenkort een gedenksieraad laten maken? Dan nemen we graag de tijd om vrijblijvend je ideeën te bespreken. Je kunt hiervoor binnenstappen. Wil je zeker zijn van de volle aandacht? Maak dan eerst een afspraak.

Het is een uitdaging om van elk gewenst ontwerp een assieraad of rouwsieraad te maken.
Zie bovenstaande sieraden die wij eerder hebben gemaakt.