Een sieraad laten maken

Mio sieraden

Een sieraad laten maken

Voor sommige gelegenheden wil je een dierbare een sieraad geven dat je niet zo snel ergens kunt vinden. Denk aan de geboorte van een kind of een huwelijksaanzoek. Het kan natuurlijk ook zijn dat je voor jezelf een sieraad in gedachte hebt bij een speciale herinnering. Bij Mio sieraden kunnen wij je ideeën verwezenlijken. Of je al een uitgewerkte schets hebt of enkel een vaag idee, bij ons kun je uitstekend je sieraad laten maken.

een sieraad laten maken goud solderen

Altijd bijzonder

Een sieraad laten maken doe je niet dagelijks, dat weten we als geen ander. Er komt ten slotte een hoop bij kijken. Het begint bij het te gebruiken materiaal. Het kan in goud of zilver, met of zonder edelstenen. Ingetogen of juist uitgesproken. En niet geheel onbelangrijk, het budget. Vanzelfsprekend houden we overal rekening mee. En geef je ons uiteindelijk de opdracht? Dan weet je zeker dat we een bijzonder, uniek en persoonlijk sieraad voor je zullen maken.

Vrijblijvend advies

De ervaren goudsmeden Myrna Floor en Jeroen Pasteuning maken al sinds 2002 sieraden in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. In de loop der tijd hebben we niet alleen technische kennis opgedaan. We hebben ook leren luisteren naar onze klanten. Daarom nemen graag de tijd om je wensen te bespreken. Je kunt hiervoor een afspraak maken. Gewoon even binnenstappen mag natuurlijk ook.

Laat je overtuigen door sieraden die wij eerder hebben gemaakt.