Goudsmid

Mio sieraden

Goudsmid Amsterdam

Mogen we ons even voorstellen? Wij zijn Myrna Floor en Jeroen Pasteuning. Beiden opgeleid tot goudsmid aan de Vakschool voor Edelsmeden in Amsterdam. Omdat we ons ook op het zelf ontwerpen wilden richten, hebben we daarna nog een jaar de Designstudie in Schoonhoven gedaan. Na stageplekken bij een aantal bekende edelsmeden kregen we 12 jaar geleden de kans om onze eigen winkel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat te beginnen. In de afgelopen jaren hebben we alles onderhanden gehad. Van een simpele reparatie tot bijvoorbeeld een uiterst ingewikkeld collier. Dus een ruime vakkennis waarmee we iedereen van dienst kunnen zijn.

goudsmeden

Eigen ideeën

Het komt regelmatig voor dat mensen bij ons binnenstappen met een eigen idee voor een sieraad. Vooral bij trouwringen gebeurt dat nogal eens. Maar er zijn ook mensen die om emotionele redenen van een bestaand sieraad iets anders willen maken. Het is voor ons dan telkens een uitdaging om in samenspraak met de klant tot een uniek sieraad te komen. Kortom, wie op zoek is naar een goudsmid in Amsterdam kan uitstekend bij Mio terecht.

Prijzen vooraf

We houden van duidelijkheid. En bovendien zien we klanten graag terugkomen. Dus hebben we vanaf dag één gekozen om onze klanten niet voor een verassing te laten komen staan. Wij geven altijd eerst een prijsopgave. Vanzelfsprekend kun je bij je zoektocht naar een goudsmid in Amsterdam vrijblijvend je wensen met ons bespreken.

Op zoek naar een goede goudsmid? We nemen graag de tijd voor je.