Een sieraad laten ontwerpen

Mio sieraden

Een sieraad laten ontwerpen

Er zijn gelegenheden die het geven van een bijzonder sieraad meer dan waard zijn. Soms is het dan lastig om te bedenken wat je wilt geven. Of je hebt iets in gedachte wat je niet kunt vinden. Kom dan naar Mio sieraden. Want wij gaan graag met je in gesprek om een sieraad te ontwerpen dat uitstekend bij de ontvanger past. Heb je al een idee of zelfs een ontwerpschets? Ook dan ben je van harte welkom.

goudsmeden

Altijd persoonlijk

Een sieraad laten ontwerpen is iets persoonlijks, dat weten we als geen ander. Aan de hand van je wensen proberen we om tot een sieraad te komen waar je door verrast wordt. Dit kan modern, puur en eenvoudig zijn. Maar ook exclusief en uitbundig. We werken met verschillende edelmetalen zoals zilver en diverse kleuren goud. Ook hebben we altijd een mooie collectie edelstenen in huis. Vanzelfsprekend houden we rekening met je budget.

Kostenloos advies

De goudsmeden bij Mio, Myrna Floor en Jeroen Pasteuning hebben al sinds 2002 ervaring in het maken van handgemaakte sieraden. De werkplaats bevindt zich achter in de winkel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Wil je binnenkort een sieraad laten ontwerpen? Dan nemen we graag de tijd om vrijblijvend je idee├źn te bespreken. Je kunt hiervoor binnenstappen. Wil je zeker zijn van de volle aandacht? Maak dan eerst een afspraak.

Laat je overtuigen door de sieraden die wij eerder hebben gemaakt.