Horloge batterij plaatsen

Mio sieraden

Horloge batterij Amsterdam

Of je nu een exclusief merkhorloge draagt of een eenvoudig klokje om bij de tijd te blijven, als de batterij leeg is wordt je door het uurwerk in de steek gelaten. Geen nood. Bij Mio in Amsterdam ben je aan het juiste adres voor je horloge batterij. In vrijwel alle merken  horloges kunnen door ons vakkundig batterijen worden geplaatst. Meestal kun je hier op wachten of na een half uurtje het horloge weer komen ophalen. Gaat het om wat ingewikkelder horloge dan vragen we iets meer tijd.

Veilig een horloge batterij plaatsen

Net als sieraden hebben ook horloges vaak een emotionele waarde. Daarom wordt elke batterij met de grootst mogelijke zorg geplaatst. Alleen de beste batterijen worden gebruikt. En belangrijk om te weten is het dat jouw horloge, ongeacht of het een simpel uurwerkje of een exclusief exemplaar is, bij ons in de winkel veilig wordt opgeborgen in de kluis als het wat langer moet blijven liggen. En bij eventuele diefstal verzekerd is.

Duidelijk

Het plaatsen van een horloge batterij hoeft niet duur te zijn. Voor een standaard batterij rekenen wij € 12,-. Ook bij merkhorloges is dit een gangbare prijs. In een enkel geval zijn de kosten iets hoger. Maar deze komen nooit in de buurt van de bedragen die door de servicecenters van de bekende merken worden gerekend. Is je horloge waterproof en zwem je er mee, dan kunnen we het horloge ook op waterdichtheid testen. Dit duurt ongeveer anderhalve week.

Vakkundig en snel een horloge batterij laten plaatsen. Vanaf € 12,-.
Een afspraak maken is niet nodig.