Online een sieraad laten maken.

Mio sieraden

Online een sieraad laten maken

Heb je een mooi idee voor een sieraad of is er een speciaal sieraad dat je ook graag zou willen hebben? Laat het dan maken door de goudsmeden van Mio. Wij bieden jou de gelegenheid dit helemaal online te regelen. Het voordeel is dat je gebruik kan maken van de ervaring en het vakmanschap van onze goudsmeden, zonder ons te bezoeken. En dat voor een eerlijke prijs.

goudsmeden

Eerder door ons gemaakte sieraden

Ruwe robijn Topaas London blue ring Assieraad medaillon

Online een sieraad laten maken.

  • Upload je idee
  • Ontvang snel een prijsopgave
  • Doe een aanbetaling
  • Onderhoud contact met ons
  • Zie het resultaat
  • Ontvang je sieraad per post

Een sieraad laten maken

Mogen wij ons voorstellen. Myrna Floor en Jeroen Pasteuning. Als sinds 2002 maken wij sieraden in ons atelier in de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Na de opleiding goudsmeden hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen van sieraden. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met het maken van sieraden in vele stijlen. Strak modern of juist elegant klassiek. Tijdloze evergreens of exclusieve juwelen, wij kunnen het maken.

Online bespreken

Hoe gaat het in zijn werk? Heel eenvoudig. Upload je idee via het formulier naar onze website. Ontvang via de e-mail een vrijblijvende prijsopgave. Als je hiermee akkoord gaat vragen wij een aanbetaling. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk aan het werk. Via mail, Whatsapp of eventueel Skype en Facetime houden we contact over de voortgang. Als het sieraad klaar is krijg je een duidelijke afbeelding. Bij goedkeuring sturen wij na ontvangst van het resterende bedrag het sieraad verzekerd toe. Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om het persoonlijk in ontvangst te nemen.

Vrijblijvende prijsopgave

Wij zijn ons ervan bewust dat het online bespreken zorgvuldig dient te gebeuren. Wij nemen hier graag de tijd voor. Ontvangen wij een eenvoudige aanvraag? Dan komen wij spoedig met een prijsopgave. Gaat het om een complex sieraad, dan kan het zijn dat we eerst contact opnemen voor aanvullende informatie. In dit geval kunnen wij alvorens verder te gaan een vergoeding vragen van maximaal € 50,-. Deze krijgt je in de vorm van een korting terug als je ons de opdracht gunt.

Jouw ontwerp indienen

Stuur via het formulier jouw ontwerp in.
Dit kan in JPG – PDF – GIF En PNG formaat
Heb je geen spoedig antwoord ontvangen?
Controleer dan ook je spam.

Mio sieraden
Haarlemmerstraat 40
1013 ES Amsterdam
020 – 6241517
info@miosieraden.nl

Whatsapp, antwoord op di t/m za.
+31 6 474006808

[contact-form-7 id=”1893″ title=”Contact form 1″]